Pla de Prescipció d’Activitat i Exercici Físic

Des del COLEF actualment s’esta treballant amb la Direcció general d’Esports del Govern de les Illes Balears per impulsar la implantació del Pla de Prescripció d’Activitat i Exercici Físic.

Des de les Comunitat autònomes s’estan organitzant la formació relacionada amb el Pla i s’escollirà si realitzar-lo amb el Consejo Superior de Deporte (CSD), o amb un altre format. Des del nostre Col·legi s’està treballant en la formació específica, que servirà com actualització professional sobre l’exercici físic orientat a la salut, i també com a formació sobre el funcionament de les Unitats Actives d’Exercici Físic (UAEF), i que es preveu el primer semestre del 2023.

Les fites a l’actualització professional estan associades a les accions del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia i serà d’obligatori des del Pla que al menys el 10% d’educadors i educadores físic esportius realitzaran una formació promogut per les propies Administracions públiques.

Les places a la formació seran limitades i tindràn preferència d’accés les persones acreditades com educadores i educadors físic esportius (titulació CAFyD + col·legiació).

Més informació: nota de premsa Consejo COLEF

Informació ampliada Plan de Prescripción de Actividad y Ejercicio Físico