BASE DE DADES PÚBLICA DE COL·LEGIATS/DES EDUCADORS/ES FÍSICS/QUES QUE ES DEDIQUEN A l’ÀMBIT D’ENTRENAMENT I LA PREPARACIÓ FÍSICA

Bon dia Col·legiats/des,

Continuem treballant i estant al peu del canó en aquests moments tan complicats per a tots per a buscar iniciatives perquè els nostres col·legiats puguin continuar exercint la seva professió.

Uns dels sectors més afectat avui dia són els preparadors físics i entrenadors personals, entre altres, ja sigui perquè són autònoms i hagin muntat els seus negocis o perquè entrenar a equips esportius que han sofert les aturades de la quarantena.

Des del COLEF es va generar la iniciativa de poder difondre rutines d’entrenament per a penjar-les en les xarxes socials durant els 15 dies que se suposava que duraria l’estat d’Alarma, però la situació ha canviat, el temps s’ha allargat, i sou els “entrenadors” els que veiem esteu donant la volta a aquesta situació, reinventant-vos i adaptant-vos a la mateixa per a poder continuar cuidant als vostres clients.

Des de la Junta del COLEF IB fem una crida a tots els preparadors/es físics i entrenadors/es per a poder feruna BASE DE DADES PÚBLICA DE TOTS ELS COL·LEGIATS/DES que així ho desitgin i publicar-la per donar a conèixer els vostres serveis i fer-ne difusió, perquè arribi al major nombre de persones possible, institucions o on sigui necessari,

Per a això, tots aquells que vulguin participar, necessitaríem les següents dades:

– Nom del col·legiat

– Número de col·legiat

– Nom comercial de l’empresa

– Pàgina web

– @ de contacte

Ens agradaria poder agilitar el procés, així que us donem fins al dimecres 1 d’abril per a enviar-nos la informació donant resposta a en aquest correu, i poder continuar avançant en aquesta iniciativa.

No cal dir que totes les aportacions i iniciatives per a ajudar-nos entre nosaltres, seran ben rebudes.

Molt d’ànim i salut!!!!

Atentament,