Obert el termini de presentació de millores de l’Assegurança de Responsabilitat Civil col·legial

 

El Consejo General de Colegios Profesionales de la Educación Física y el Deporte (Consejo COLEF), es disposa a millorar les condicions de l’Assegurança de Responsabilitat Civil (2019-2020) amb l’ajuda de les vostres aportacions com a col·legiats i col·legiades del COLEF Illes Balears. Per aquest motiu s’obre un termini de presentacions per a que ens pugueu fer arribar totes les vostres aportacions que considereu oportunes. Tot això, amb la finalitat de poder valorar-les i incloure-les, si procedeix, a la proposta que aquest any es presentarà a l’asseguradora.

El termini de presentacions acabarà el divendres 8 de febrer de 2019.

Arxiu d’interès: Condicions Particulars i Generals del l’Assegurança de Responsabilitat Civil 2018/2019

Envieu les vostres propostes a gerencia@colefillesbalears.com