El COLEF Illes Balears sol·licita la inclusió en l’Estatut de la competència per legislar l’exercici de les professions titulades

El dijous 21 de juny de 2018, des del Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de les Illes Balears (COLEF Illes Balears) va donar registre d’entrada a un escrit adreçat als membres que integren la Comissió per a la modificació de l’Estatut de les Illes Balears com a recordatori de l’aprovació el 21 de març del 2017 de la Proposició No de Llei, per a la Regulació de l’Exercici de les Professions de l’Esport a les Illes Balears. Aprovada per unanimitat de tots el partits que formen el Parlament de les Illes Balears.

El text aprovat, en el seu primer punt acorda que el Parlament de les Illes Balears és compromet a incloure en l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears la competència legislativa en matèria d’exercici de professions titulades per regular el sector esportiu professional, en el cas que es realitzin modificacions en l’Estatut durant la present legislatura.

En relació a les notícies publicades a una propera modificació de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears, des del COLEF Illes Balears recordem a comissió el compromís de la inclusió d’aquesta competència legislativa en aquesta modificació.

 

PROPOSICIÓ NO DE LLEI, PER A LA REGULACIÓ DE L’EXERCICI DE LES PROFESSIONS DE L’ESPORT


NOTÍCIES PUBLICADES: