Ajudes a la Col·legiació 2018, COLEF Illes Balears

El COLEF Illes Balears actualitza les seves AJUDES A LA COL·LEGIACIÓ per el proper any 2018. Hi ha novetats interessants per els futurs nous col·legiats i col·legiades,  i per col·legiats i col·legiades monoparentals.

Les ajudes que ja es donaven als col·legiats i col·legiades amb família nombrosa també s’aplicaran als col·legiats/ades monoparentals. Tots ells i elles tindran un 25% de descompte a la quota col·legial de 2018. Per altre banda, després del èxit que ha tingut durant aquest 2017 el descompte de 25€ a la quota d’inscripció que vam dur a terme per la celebració del 25é aniversari del COLEF Illes Balears, per aquest nou any 2018 s’ha decidit mantenir aquest descompte, de manera que la quota matrícula passa a ser 25 euros més econòmica de manera permanent, per el proper any serà de 50€ en comptes de 75€ com era els darrers anys.

Cal mencionar que també ha hagut un canvi de nomenclatura a la categoria de col·legiats/ades amb discapacitat, que a partir d’ara s’anomenarà col·legiats/ades amb diversitat funcional.

Aquests canvis es van acordar a la junta de govern del 13/12/2017, i es podran començar a aplicar a tots els interessats a partir de l’1 de gener de 2018.