T’ESCOLTAM, formulari de satisfacció del col·legiat/ada

Des del COLEF Illes Balears tenim la necessitat de millorar i ens agradaria que ens doneu un cop de mà. No perdreu més de 3 minuts. Volem saber quines són les nostres debilitats per enfortir-les i les nostres fortaleses per afermar-les i continuar treballant en la mateixa línia.

Ens agradaria saber com valoreu els nostres serveis en relació a qualitat, rapidesa en la nostre resposta, tracte rebut, etc. Així mateix, volem que avalueu la informació que us facilitem a través dels nostres canals de comunicació, es a dir, a través de facebook, del correu electrònic, de la web i del correu de novetats setmanals. Per altre banda, també ens satisfaria molt saber si us heu aprofitat d’algun dels convenis que tenim signats amb altres entitats.

El més important per nosaltres es conèixer les vostres aportacions i suggeriments sobre la nostre feina amb l’única intenció de millorar el nostre servei respecte a vosaltres.

Us agraïm anticipadament el temps que heu dedicat per emplenar aquest qüestionari, la vostre aportació és imprescindible en aquest procés de millora.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!