Gran èxit de participació en el debat sobre l’Obertura Col·legial a Madrid

lleno_debate_apertura_colegial_nuevas_profesiones_deporte_0

El passat divendres 13 de novembre, el Consejo COLEF va celebrar una sessió de debat sobre “L’Obertura col·legial a nous professionals de l’Esport”.
L’esdeveniment va tenir lloc a l’INEF de Madrid, amb un gran èxit de participació, omplint la sala en la que es va desenvolupar pels membres de les juntes directives i equips professionals dels diferents col·legis autonòmics, així com pels col·legiats i les col·legiades que no es volgueren perdre una jornada trascendental.

El programa de la jornada va començar amb l’exposició de D. Juan Antonio Landaberea (Assessor jurídic del Consejo COLEF) sobre las vies legislatives i alternatives jurídiques que es contemplen front el procés d’obertura col·legial iniciat amb el canvi de nom de nostre Consejo. Així mateix, es van presentar alguns exemples d’altres organitzacions col·legials que ja van dur a terme una obertura similar. A continuació, es va realitzar una taula de debat oberta a tots els assistents, moderada per D. Vicente Gambau i Pinasa (President del Consejo COLEF), en la que els participants van opinar sobre el full de ruta a seguir, a quines titulacions es pot obrir el Consejo i altres aspectes que van suscitar gran interès entre els assistents.

Una vegada sintetitzades totes les propostes i idees que van sorgir durant la jornada, es traslladaran a un document global que es durà al pròxim Plenari del Consejo COLEF, que tendrà lloc en el 2016.

Si vols veure més imatges de la jornada, entra AQUÍ  per veure la publicació a Facebook.
Per veure el seguiment que es va fer des de Twitter, pots cercar amb el HT #UnCOLEFparaTodos.