Back Fit a IB3 Ràdio

El passat dilluns dia 11 de febrer de 2019, en Jaume Crespí Palmer (col· 10.538), Director General de Back Fit, va ser entrevistat per la periodista Laura López, a l’informatiu vespre. D’IB3 ràdio.

En Jaume va estar acompanyat per la Dra. Carolina Sitges (investigadora i professora al departament de Psicologia de la UIB) i ambdós van parlar del projecte que s’està duent a terme conjuntament, entre la UIB i el departament d’innovació de Back Fit, que estudia la relació entre l’exercici físic i el dolor crònic lumbar. Fes click a l’enllaç i escolta l’entrevista completa des del min 40 fins al final del programa.

Aquest entrevista és la primera del seguit de col·laboracions entre el COLEF Illes Balears i IB3 ràdio, que hi ha planejades per aquests primers mesos de 2019. L’objectiu de l’acord és fomentar l’esport fora de l’àmbit purament competitiu que normalment és més comú als mitjans de comunicació. En aquest de 20 minuts d’entrevista s’intenta mostrar la cara B de l’activitat física, exercici físic i l’esport a les Illes Balears, a través de la col·laboració dels col·legiats/des del COLEF Illes Balears.

Cal recordar que si hi ha més interessats en presentar en aquest espai de l’informatiu vespre d’IB3 Ràdio els seus projectes, només han d’enviar un correu electrònic a gerencia@colefillesbalears.com comentant-ho, i es faran les gestions oportunes per a que així sigui.