Col·laboració IB3 Ràdio – COLEF Illes Balears

 

Benvolguts col·legiats i col·legiades del COLEF Illes Balears,

 

Al programa de l’Informatiu Vespre d’IB3 Esports Ràdio, concretament a l’espai d’anàlisis que es dur a terme durant els darrers 20 minuts de programa (de 19.40 a 20h) per la periodista Laura López, es realitzen entrevistes dedicades a l’”Esport que no es veu” (Esport inclusiu, esport i dona, esport salut, esport d’oci, etc.). Des de la direcció del programa estan interessats en que Llicenciats/Graduats en Ciències de l’Activitat Física i l’esport, col·legiats a les Illes Balears, s’apropin a explicar els seus projectes personals a l’àmbit on s’estiguin posant en pràctica (salut, rendiment, recreació, educació, gestió, etc.). L’objectiu és apropar a la població aquesta vessant més desconeguda del món de l’Educació Física i l’Esport desvinculant-se  de l’esport més comercial que surt a la major part de mitjans de comunicació.

Per aquest motiu, des del COLEF Illes Balears ens posem en contacte amb vosaltres i us animem a que, si teniu ganes d’explicar el vostre projecte i fer-ne difusió, us poseu en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic: gerencia@colefillesbalears.com

Només cal que ens digueu QUI sou, QUIN és el vostre número de col·legiat i que ens EXPLIQUEU el vostre projecte. A partir d’aquí, membres de l’equip de feina del COLEF Illes Balears es posaran en contacte amb vosaltres.

 

Gràcies anticipades per la vostra col·laboració i atentament,

Equip COLEF IB