Salutació de la presidenta

Apreciats companys i companyes,

Com a presidenta del COLEF Illes Balears em poso en contacte amb tots vosaltres  per donar-vos, en nom de tots els components de la junta de govern, les gràcies per seguir dipositant en nosaltres la vostra confiança per als propers quatre anys.

Com podreu veure, a l’equip actual hi ha noves incorporacions que responen a un dels nostres objectius que fa referència a anar combinant la veterania d’uns i la il·lusió, la joventut i noves idees dels altres; per aquest motiu, hem aconseguit formar un equip amb companys ja veterans amb d’altres que de ben segur seran els qui acabaran duent el pes del nostre Col·legi sempre amb la finalitat de lluitar per la nostra professió.

Vull aprofitar aquesta ocasió per donar i fer públic l’agraïment a aquells companys que, per un o altre motiu, no segueixen dins aquest equip de feina. Moltes gràcies, doncs, a Nico Vidal i a Toni Matas i no vull oblidar tampoc al nostre ex-president, en Miquel Roca, que segueix dins aquest equip però amb una altra tasca. Moltes gràcies a tots i cada un de vosaltres.

Acabar aquest escrit indicant-vos que amb l’objectiu de millorar el nostre servei cap a cada un de tots vosaltres, hem incorporat a un altre tècnic, en Raúl Benito que serà la persona que atendrà tots els suggeriments, consultes i tot allò que li vulgueu fer arribar. Per això, vos record les persones a les quals vos podeu dirigir en tot moment:

I ja per finalitzar, recordar-vos que estam a la vostra disposició a la planta baixa del Poliesportiu Palma Arena els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20 h., i els dimecres també de 9 a 12 h.

Moltes gràcies,

 

Antònia Bosch

Presidenta COLEF Illes Balears

Núm. Col·legiada 11245