Assesorament COVID-19

Com a col·legiat/da disposes d’un servei d’assessorament global, el qual té l’objectiu de respondre a totes aquelles consultes que et puguin sorgir en l’àmbit professional.

Per fer-nos arribar la teva consulta, pots utilitzar el següent formulari:

 

Tipus de consulta

Nom i llinatges

Nº de col·legiat/da

Adreça electrònica

Descripció de la consulta

Responsable: Identitat: COLEF Illes Balears - NIF: Q5755009G Dir. Postal: Avinguda Uruguai, s / n Telèfon: 971.202.670 Correu elect: info@colefillesbalears.com
"En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en COLEF Illes Balears estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.
Així mateix sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizarle com a client. "

SINO