Actes 25 aniversari

14 de març de 2017

Palma ha sigut la capital del Llicenciats en CCAFE aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el ‘Consejo General de Colegios Oficiales en Educación Fisica’ (Consejo-COLEF) ha celebrat el seu congrés anual a Palma. La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, va rebre a una delegació d’aquest col·lectiu.
De dreta a esquerra: Sonia Herce (secretària del Consejo-COLEF i Presidenta del COLEF-Navarra), Vicente Gambau (President del Conseo-COLEF), Francina Armengol (Presidenta del Govern Balear), Antònia Bosch (Presidenta COLEF Illes Belears), Toni Muñoz (Gerent del COLEF Illes Balears) i Pere Manel i Gutierrez (Vice-president i Tresorer del Consejo-COLEF).

Esta prevista la presentació el dimarts 21 de març de 2017 a les 13,45h aproximadament al Parlament, la Proposició No de Llei presentada, signada i consensuada per tots els grups polítics. És molt important crear visibilitat d’aquest esdeveniment per a tot el sector de l’Activitat Física i l’Esport de cara a una futura Regulació Professional. Si s’accepta, voldrà dir que s’haurà donat un passa més en aquest procés de Regulació de totes les professions relacionades amb el món de l’Esport que tot aquest sector demana. Per tant us convidem que compartiu aquesta notícia donar la màxima difusió possible.

 

Documentació gràfica de la audiència: Vídeo i fotografies:

(Doble click al vídeo i click a les fotos per pantalla completa)

 


 

06 de març de 2017

El COLEF Illes Balears acollirà a l’Hotel Occidental Playa de Palma i celebrant el seu 25è aniversari,  el ‘85º PLENO ORDINARIO DEL CONSEJO COLEF 2017’ durant els dies 10, 11 i 12 de març

Es tracta d’una trobada anual que es realitza a una comunitat autònoma diferent cada edició, on es reuneixen representants de tots els COLEFs autonòmics d’àmbit nacional, amb el propòsit de marcar les línies mestres a seguir a nivell general per tots els Col·legis Professionals nacionals amb l’objectiu de que tots ells vagin en la mateixa direcció i sentit.

Finalment seran uns 50 representants de tots i cadascun dels Col·legis Oficials de totes les autonomies els qui participaran en aquest esdeveniment, no faltarà cap comunitat .

Aquest Plenari es durà a terme emmarcat a dins del 25è aniversari del COLEF Illes Balears. Com ja va informar el Col·legi Oficial de les Illes Balears, durant tot l’any s’organitzaran esdeveniments i actes relacionats per celebrar aquesta data tan especial i, en aquest cas, s’ha aprofitat la celebració d’aquesta institució amb la organització d’aquest Plenari.

L’equip de feina del COLEF Illes Balears ja fa mesos que està gestionant cada part de les que formen la gestió i organització d’un esdeveniment d’aquest tipus (recerca d’hotel, gestió dels vols, bossa del participant, menús, sala, entre moltes altres) conjuntament amb la direcció del ‘Consejo-COLEF’ que també dona un suport constant en aquest procés.