Reunió Salut Pública

El 19 de febrer es va dur a terme una reunió amb Marga Frontera, Assessora Tecnica de Salut Publica i component del Grup d’Experts COVID i que ha exposat la situació actual en totes les Illes, la possible evolució epidemiològica i el posicionament davant aquests indicadors del grup d’experts.

Nosaltres com a COLEF IB hem proposat mitjançant arguments justificats, amb fonamentació científica i coherents amb la seva exposició la possibilitat de: incrementar aformanets en piscines i poder emprar els vestuaris, sense dutxes, i amb mascareta i sols per canviar-se, reobertura de les sales de fitness amb aforament limitat, amb mascaretes, i mantenint la zona de cardio tancada.

Han agraït que aquests propostes han estat justificades, constructives i assenyades i que es traslladaran a la comissió d’experts per poder ser tractades i valorades. Són negociacions difícils d’equilibrar i de consensuar però seguim fent feina pel sector