Llançament nova eina Perfil Professional

El Consejo COLEF ha llançat el cercador optimizat que facilita a qualsevol persona o entitat trobar a professionals, garantint que es tracta d’educadors/es físic esportives.

Aquest espai, comptarà amb el registre col·legial en compliment de la Llei de Col·legis Professionals, i disposar de funcionalitat a disposició de les persones col·legiades, i sobre tot, a disposició de la ciutadania i les entitats.

La gran novetat d’aquest nou servei gratuït resideix en la forma de recerca de professionals, que podrà realitzar-se mitjançat geocalització (localitat, província, codi postal), àmbits, especialitats, etiquetes de subespecialitat (problemes de salut específics, disciplines esportives o qualsevol altre particularitat), modalitat de la prestació de serveis (presencial o virtual), certificacions de RCP o socorrisme aquàtic, idiomes o alta en el Règim de Treballadors Autònoms.

Si ets col·legiat/da, complimenta el teu “Perfil Profesional Público” a área colegial de la Plataforma COLEF. També podràs enllaçar el teu perfil públic a la teu web, en la teva signatura de correu electrònic, a les teves xarxes socials, gràcies a la URL individualitzada del teu perfil col·legial que genera la plataforma.

Més informació: https://www.consejo-colef.es/post/perfil-profesional-publico