Pla d’Ajudes d’Acompanyament als Sectors Afectats per la Covid -19

Tal i com us vam comentar a la notícia publicada ahir dijous 14 de gener de 2021 de la reunió amb la Consellera d’Afers Socials i Esports del Govern, la Sra. Fina Santiago; se’ns van presentar les línies d’ajudes que el govern tenia previst oferir als empresaris del sector esportiu afectats per la pandèmia, algunes d’aquestes proposades pel COLEF IB.
Avui ens han fet saber que s’han acordat aquestes mesures i es distribuiran en quatre blocs:

  • Ajudes directes per import de 30 milions finançats pel Govern i els consells insulars, als sectors afectats per les restriccions d’activitat aprovades pel GOIB en 2021 atesa la situació sanitària.
  • Creació d’un fons obert a tots els sectors productius afectats per les restriccions, dotat de 20 milions, finançat a parts iguals entre el Govern i els ajuntaments.
  • Suspensions fiscals: taxes de fems i d’ocupació de la via pública durant el primer trimestre de 2021 per als sectors afectats per les restriccions d’activitat aprovades pel GOIB en 2021, amb un estalvi equivalent a més de 3,5 milions.
  • Noves línies ISBA 2021, de 50 milions inicials per injectar liquiditat al teixit i afavorir noves inversions.

En aquest enllaç podreu accedir al document d’ajudes.