Reunió amb la Consellera d’Afers Socials i Esports del Govern, la Sra. Fina Santiago

📢 Seguim lluitant pels interessos dels nostres col·legiats i per la salut pública de les nostres illes‼

✅ Avui ens hem reunit novament amb la Sra. Fina Santiago Conselleria d’Afers Socials i Esports i amb el Director General d’Esports del Govern de les Illes Balears, el Sr. Carles Gonyalons Sureda, per presentar-nos les propostes d’ajudes econòmiques al sector esportiu derivades per la pandèmia.

✅ Com a corporació de dret públic vam donar el nostre parer en aquest sentit, i algunes de les nostres idees han sigut acceptades.

➡ Us presentem totes les ajudes a continuació:

1️⃣ª línia:▪️Ajudes mensuals directes, i fins que duri la pandèmia, a les empreses afectades econòmicament per la #COVID19▪️Ajudes ISBA: Préstec del govern per pagar els interessos de diferents conceptes▪️Ajudes dels Ajuntaments per sectors productius eliminant determinades taxes de pagaments.

2️⃣ª línia:▪️Quan acabi la pandèmia, revisió de les ajudes per donar un nou suport econòmic a les empreses més afectades

✅ Esperem que tots els col·legiats i col·legiades que hagin vist afectades les seves feines, negocis, empreses, etc. es puguin adherir a aquestes alternatives que es posaran en pràctica el més aviat possible per part del Govern. Les ajudes seran el més ajustades possibles a la realitat de les empreses.Per últim, us animem a seguim lluitant tots units i unides per superar aquesta crisis sanitària i per continuar donant un servei ESSENCIAL a la ciutadania com és l’activitat física i l’exercici físic SALUT‼