#SemanaEuropeaDelDeporte20

Sisena edició d’aquesta iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme, es celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. La SED es celebra de manera simultània en tots els països membres de la UE i altres de la resta del continent, arribant a adherir-se més de 40 països.

L’objectiu és implicar a tots els estaments socials en la promoció de l’activitat física i l’esport entre la població.

En aquesta edició de 2020 volem que la SED que celebrem a Espanya torni a ser un referent internacional, un model a seguir pels altres països en la lluita contra la xacra de l’obesitat i el sedentarisme creixents a favor d’una vida saludable i activa. Lamentablement, el disseny d’activitats inicialment plantejat ha hagut de canviar de manera radical a causa de la COVID19.

Per a això cridarem a l’acció als ciutadans a través de les següents entitats:

  • CENTRES EDUCATIUS DE SECUNDÀRIA.
  • UNIVERSITATS.
  • FEDERACIONS ESPORTIVES.
  • GIMNASOS, CENTRES ESPORTIUS, PDMs…
  • PARTICIPACIÓ INDEPENDENT (“LLIURE”) (Per a aquells que no hagin estat convocats per cap d’aquestes institucions).

Més informació i accés a les bases dels diferents concursos de fotografia i vídeos.