Campanya d’entrenament #emquedoacasa: videos i continguts compartits_actualitzat 04052020

Al nostre Facebook ja podeu visualitzar els vídeos/continguts compartits pels nostres col·legiades i col·legiats.

Moltes gràcies.

Recomanacions per a començar a fer exercici físic a l'aire lliure a partir del 2 de maig.

📢 El preparador físic i entrenador personal Juli Fernández Entrenador Personal Col.12409 ens dóna unes pautes a seguir a partir de demà 2 de maig.➡️ Són molts els dies de confinament, i a la fi, demà serà el primer dia per a realitzar esport a l'aire lliure, on Juli assenyala que una 📝 programació per a la tornada és bàsic i primordial.Juli, vocal del Col·legi de Llicenciats en Educació Física de Balears, ens remarca la importància de comptar amb professionals del sector, ja que assegurarà una qualitat i seguretat en els entrenaments i en la practica esportiva que realitzem.Aquí tenim unes recomanacions.👇👇👇#Somprofessionalsdelesport#esportisalut

Gepostet von COLEF Illes Balears am Freitag, 1. Mai 2020
El preparador físic i entrenador personal Juli Fernández Entrenador Personal Col.12409 ens dóna unes pautes a seguir a partir de demà 2 de maig.