Toni Muñoz, col. 13.245, nou gerent de la Fundació per a l’Esport Balear

Toni Muñoz, el fins ara president del COLEF Illes Balears, va ser nomenat el dimecres de la setmana passada com a nou gerent de la Fundació per a l’Esport Balear a proposta de la consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, i per unanimitat del Patronat, òrgan de govern i representació de la Fundació.

Toni Muñoz, ha estat com a president del COLEF Illes Balears des de 2017. A més, ha estat gerent del Col·legi Professional amb anterioritat durant 4 anys fins a ocupar el càrrec de la presidència. També ha estat membre del Ple del Consell General, aportant coherència i bon fer. Per tot l’exposat amb anterioritat, des de la Junta de Govern i l’equip de feina del COLEF Illes Balears ens alegra que persones amb un gran compromís amb la professió i amb l’Educació Física i Esportiva passin a ocupar càrrecs de rellevància en l’Administració Pública, que vetllin perquè es compleix el dret constitucional, fomentant l’educació física i l’esport, així com l’adequada utilització de l’oci.

En aquest cas, en Toni estarà al capdavant de la Fundació que s’ocupa de promoure i desenvolupar l’esport balear d’alt nivell i en favor dels esportistes que ho practiquen. La seva formació i experiència li fan una persona preparada per al càrrec, ja que a més de ser Llic. en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport des de 2009, és Màster en Direcció Tècnica d’Activitats i Instal·lacions Esportives, ha estat coordinador de diversos programes esportius en el Consell de Mallorca i director esportiu al Sant Josep Obrer, també a Mallorca. A més, entre altres titulacions posseeix màsters en Wellnes, Exercici Físic, Salut i Benestar i en Formació del Professorat, i el títol de tècnic esportiu en futbol. També ha exercit durant una dècada, des de 2009, professor d’Educació Física.

El COLEF Illes Balears passa a estar sota la presidència en funcions de Carmen Isabel Vera, col. 11.248, actual vicepresidenta, fins a la convocatòria de les següents eleccions.

Toni Muñoz, col. 13.245, nou gerent de la Fundació per a l’Esport Balear