El COLEF Illes Balears a Menorca

Els propers dies 17 i 18 de juny de 2019, el President del Col·legi Oficial, el Sr. Toni Muñoz Socias, i el seu gerent, el Sr. Raül Benito Gavilán, es desplaçaran a Menorca a valorar, conjuntament amb un seguit de cinc col·legiats i col·legiades Menorquins/es, les proves físiques de l’oposició per diferents places del cos de Bombers del Consell de Mallorca. Una feina que ha demanat el Consell de Menorca per primer cop.

Aprofitant l’avinentesa, des de l’equip de feina del Col·legi Oficial s’ha organitzat una trobada amb col·legiats/des i Llicenciats/des o Graduats/des en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport NO col·legiats Menorquins.

La intenció principal d’aquesta trobada és la de parlar i posar a sobre de la taula les necessitats laborals dels titulats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de Menorca. A més, es tractaran temes com els serveis que proporciona el COLEF als seus col·legiats/des, el Dia de l’Educació Física al Carrer 2020, la Proposta d’Educació Física de Qualitat per als col·legis, etc.

Per últim, també es presentarà de manera oficial la nostra corporació col·legial al nou Director Insular d’Esports de Menorca, el Sr. Josep Juaneda Mercadal (col·56.273 del COLEF Illes Balears).

Aquesta reunió es durà a terme el dijous 18 de juliol de 2019 entre les 9.30 i les 11,30h al Bar Biosfera (situat a plaça Biosfera, 1. Maó. 07703), just davant de l’edifici del Consell Insular de Menorca a Maó.

Us esperem!