Jornades d’Esport i Societat-Cap un Nou Model Esportiu?

El COLEF Illes Balears col·labora i participa en les Jornades organitzades per l’Ajuntament de Binissalem titulades, Jornades d’Esport i Societat-Cap un Nou Model Esportiu?

Com es podrà veure al programa, hi participaran professionals del món de l’esport a nivell autonòmic i a nivell nacional. A més, també participaran diferents Federacions esportives del context autonòmic.

Des del Consell Esportiu del Baix Llobregat, vindran dos professionals a explicar el model de competició dels Jocs Esportius Escolars, anomenat, Juga Verd Play, on la finalitat principal és educar en valors a través de l’esport. I també es durà a terme una ponència on s’explicarà l’Integrasport, una eina de formació esportiva integral, que engloba a tots els agents implicats en l’educació dels infants a nivell esportiu. Aquest segon, creat i utilitzat per el Consell Insular de Menorca. En definitiva, dos models diferents d’educació en valors a través de l’esport.    

Finalment també es posarà en pràctica una taula rodona on participaran tots els ponents, diferents representats de les Federacions Esportives participants i un representant del COLEF Illes Balears.  

Aquestes jornades es duran a terme el divendres 28 de juny de 2019 en horari de tarde, i el dissabte 29 de juny de 2019 durant to el dia. Es realitzaran a Ca’n Gelabert (Carrer Portella 0, Binissalem). Aprofitem per informar-vos que no cal inscriure’s.

Per a més informació, contactar amb ciutateducadora@ajbinissalem.es