Nova jornada formativa d’AGEPIB

L’Associació de Gestors Professionals Esportius de les Illes Balears (AGEPIB) ha aconseguit ajuntar a tres professionals de la Gestió Esportiva actual, a dins del marc poliesportiu d’aquesta comunitat. Tots ells i elles a una mateixa jornada que pot aixecar molt interès per a professionals de l’esport relacionats.

Per un costat participarà la Sra. Natividad Company, Presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de Mallorca, i del Grup privat de Gimnasos, Illes Centres de Wellness. Empresa que té set gimnasos repartits per diferents zones de l’illa de Mallorca.

També participarà l’actual president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, el Sr. Juan José Talens. Advocat amb talent gestor, que porta més de dos anys al capdavant de l’equip de treballadors de la Federació, aconseguint avenços destacables.

Per últim, acudirà l’actual Director del Poliesportiu de Prínceps d’Espanya, el Sr. Àngel Blanch. Professional que podrà donar el seu parer al capdavant de la direcció esportiva d’una instal·lació de caràcter públic. Una visió diferent a les experiències dels dos primers ponents.    

Aquesta jornada que es durà a terme el dijous 13 de juny de 2019 a la Sala de Premsa del Velòdrom Illes Balears, situat a l’avinguda Uruguai s/n, 07010. A Palma de Mallorca.

Us esperem!