Eleccions 26/05/2019, Programes dels principals Grups Polítics

Estimades col·legiades i estimats col·legiats, 

En l’exercici de les funcions atribuïdes a la Junta de Govern del COLEF Illes Balears (segons els articles 3.c, 3.e, 4.m i 4.p dels nostres Estatuts), mitjançant el document que hem enviat (a través de correu electrònic) exclusivament als nostres col·legiats i col·legiades, pretenem oferir algunes dades de cara a les Eleccions del 26 de maig de 2019, referent a les propostes dels diferents partits polítics, en matèria d’esport i activitat física, dels programes autonòmics. 

Des de COLEF Illes Balears, ens vam reunir amb la majoria de les agrupacions polítiques amb representació parlamentària a les Illes Balears en vistes a les properes eleccions autonòmiques, dels consells insulars i municipals, per tal de col·laborar en la creació de cadascun dels seus programes electorals en matèria esportiva.

Hem d’informar en aquest sentit, que a nivell autonòmic en cadascun dels replecs de propostes, alguns d’ells han tingut en consideració les nostres aportacions, i altres no tant.

En conclusió, esperem que sigui del vostre interès.

Si ets titulat o titulada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i vols rebre aquest tipus d’informació exclusiva tramita la teva ALTA DE COL·LEGIACIÓ ONLINE