Col·laboració del COLEF IB amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears

El proper dissabte 26 i diumenge 27 de gener de 2019, es durà a terme a Sant Llorenç des Cardassar el III TORNEIG HIPOTELS, ILLES DE BÀSQUET. En el marc d’aquest esdeveniment, es realitzarà una TAULA RODONA, el dissabte 26 a les 18.30h, amb en Fernando Romay (exjugador de Bàsquet i comentarista de televisió), amb en Víctor Eguriase Uwagba, amb la Marta Andreu (Àrea Solidària) i amb en Guitín Timoner (Projecte Home).

Es parlarà sobre de quina manera l’esport s’implica i es una peça molt important per donar resposta a qualsevol situació que requereix d’una actuació excepcional, com és viure després de la torrentada que va afectar a la comarca de Llevant.

El moderador d’aquest taula rodona serà el President del COLEF Illes Balears, el Sr. Toni Muñoz Socias (col· 13245).