Reunió del COLEF Illes Balears amb membres de PODEMOS

Els membres de l’equip de feina del COLEF Illes Balears han dut a terme durant els darrers dos mesos, una sèrie de reunions amb les diferents agrupacions polítiques més rellevants de la nostre comunitat autònoma. L’objectiu d’aquestes trobades eren, en primer lloc, la de presentar al Col·legi Oficial de manera formal i, per altre banda, exposar i aclarir els nostres requeriments a nivell corporatiu de cara a la correcta creació de cadascun dels seus programes electorals. Així doncs, els informàvem de quina era la situació actual envers la ordenació professional de les professions de l’esport a nivell balear, la demanda de la tercera hora d’Educació Física a Educació Secundària, sobre la #RecetaDeportiva que s’organitza a través del ‘Consejo General de Colegios Profesionales de la Educación Física y del deporte’, i la inclusió de l’Educador/a Físic/a Esportiu/va en la relació dels llocs de treball de l’administració pública.

Aquest dilluns dia 10 de desembre de 2018 el President del COLEF Illes Balears, el Sr. Toni Muñoz, i el gerent del mateix Col·legi Oficial, el Sr. Raül Benito, es van reunir amb l’agrupació política PODEMOS, per traslladar tots aquests requeriments per part de l’organització col·legial. De l’agrupació política de PODEMOS, van acudir la Sra. Marisa Lucas, responsable de l’àrea de Cultura i Esport, i amb la Sra. Aurora Ribot, coordinadora del programa polític. La reunió es va realitzar a la seu d’aquest partit polític, al carrer Joan d’Àustria, número 10. A Palma.