Reunió del COLEF Illes Balears amb membres del Pi i CIUTADANS

Els membres de l’equip de feina del COLEF Illes Balears continuen reunint-se amb les diferents agrupacions polítiques per explicar les necessitats i reivindicacions que té aquesta corporació de dret públic representant dels Educadors/es Físics/ques Esportius/ves (Llicenciats/des o Graduats/des en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), sobre el món de l’esport a nivell autonòmic.

El passat dimecres 5 de desembre de 2018, el President del COLEF Illes Balears, el Sr. Toni Muñoz, i el gerent del mateix Col·legi Oficial, el Sr, Raül Benito, es van reunir amb la diputada de l’agrupació política, Proposta per les Illes Balears (El PI), la Sra. Maria Antònia Sureda. La reunió es va produir al despatx d’aquest grup parlamentari, a l’edifici Ramón Llull dels Parlament de les Illes Balears.

El mateix dia, just després d’aquesta primera reunió, els mateixos membres de l’equip de feina del COLEF Illes Balears, es reunir amb la diputada per CIUTADANS, la Sra. Olga Ballester, en aquesta cas a la Sala Maura del mateix edifici Ramón Llull del Parlament de les Illes Balears.

Aquesta és la quarta i cinquena reunió respectivament del mateix caire. Primer va ser amb el partit, MÉS per Mallorca al setembre de 2018. El 19 de novembre de 2018 es va dur a terme amb membres del partit Popular de les Illes Balears. I el 26 de novembre de 2018 es va realitzar amb al Directora Insular d’esports, la Sra. Marga Portells i el Sr. Miquel Pizà, ambdós membres del Partit Socialista de les Illes Balears. Encara hi ha programada una reunió més, amb l’agrupació política de PODEMOS per al dilluns 10 de desembre de 2018.