Reunió del COLEF Illes Balears amb membres del PSIB de les Illes Balears

Els membres de l’equip de feina del COLEF Illes Balears continuen reunint-se amb els diferents partits polítics per aclarir els punts més importants dels respectius programes electorals en relació a les demandes històriques i més actuals de la nostra corporació de dret públic, a dins del context de les Illes Balears.

En aquest cas, el dilluns 26 de novembre de 2018, el COLEF Illes Balears es va reunir amb PSIB a la seva seu del carrer Miracle de Palma. Va ser una trobada útil, cordial i calmada, on la Sra. Marga Portells, Directora Insular d’Esports del Consell de Mallorca, i el Sr. Miquel Piza, van escoltar les nostres reivindicacions i van resoldre els dubtes que els sorgien. Des del COLEF Illes Balears van acudir els seu President, el Sr. Toni Muñoz, i el seu Gerent, Raúl Benito.

Aquesta és la tercera reunió amb del mateix caire. Primer va ser amb el partit, MÉS per Mallorca al setembre de 2018, la setmana passada va ser amb membres del partit Popular de les Illes Balears, i aquesta setmana amb components del PSIB. Encara queden reunions amb el partit de Ciutadans, Podemos i amb El Pi.