Reunió del COLEF Illes Balears amb membres del PP de les Illes Balears

Aquest dilluns 19 de novembre de 2019, el COLEF Illes Balears s’ha reunit amb components del Partit Popular de l’àrea esportiva per tractar les propostes de la nostra corporació de dret públic de cara al programa electoral que perfila aquest partit polític per les eleccions previstes al mes de maig de 2019. Aquesta és la segona reunió d’aquest caire. Primer va ser amb el partit, MÉS per Mallorca, al mes de setembre de 2018, i ara amb el Partit Popular. Des de l’equip de feina del COLEF Illes Balears estan planejades, per concretar, més reunions amb la resta de partits polítics de cara als propers mesos.

Cal dir que va ser una reunió profitosa, duta a terme sota un ambient tranquil i amigable. Els membres del Partit Popular van escoltar molt atentament les explicacions del president del COLEF Illes Balears en relació a la situació actual de moltes de les nostres demandes històriques i més actuals, i es van resoldre tots els dubtes que tenien al respecte.

A la reunió van acudir per part del COLEF Illes Balears, el seu president, el Sr. Toni Muñoz; i el seu gerent, el Sr. Raúl Benito. Per part del Partit Popular van assistir-hi, el Vicesecretari d’estudis i programes, el Sr. Toni Costa; el President de la comissió d’esports, el Sr. Tomeu Mulet; el Secretari de la comissió d’esports, el Sr. Jaume Llompart; i el Vicesecretari de la comissions de feina, el Sr. Joan Toni Ramonell.