El Govern i la UIB negocien la implantació del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per 2019

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Conselleria d’Educació i Universitat estan negociant la implantació dels graus superiors de Farmàcia, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Tecnologia i Turisme.

Segons ha declarat el rector de la Universitat, Llorenç Huguet <estem parlant amb el Govern de la implantació de Farmàcia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en el curs 2019-20, mentre que Tecnologia i Turisme quedaria per més endavant>.

El que fa referència a Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, el rector indica que <és un grau relacionat amb el benestar de les persones i té moltes sortides professionals, pel que resulta interessant per el nostre projecte universitari>.

Font d’informació: Diari Última Hora, 02/01/2018. Joan. J. Serra. Palma