Convocades 81 places als cossos docents d’Educació Física d’ensenyament secundari a Catalunya

Seguint la informació que hem anat seguint del COPLEF de Catalunya i que ha facilitat sobre les oposicions, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar el 29/11/17 la convocatòria del concurs oposició per als diversos cossos docents. Tal com s’hi exposa, l’objectiu és incrementar l’estabilitat de les plantilles dels cossos docents i reduir el percentatge d’interinitat existent. En el cas de l’assignatura d’Educació Física, són 81 places. Els interessats a presentar-s’hi tenen com a termini el dia 20 de desembre de 2017. La presentació de sol·licituds es pot efectuar per internet, amb la presentació telemàtica del formulari corresponent, per bé que també es podrà presentar als llocs habituals, previstos per la llei.

Per conèixer tots els detalls de les proves i com obtenir el formulació de sol·licitud feu clic aquí