Jornada sobre Seguretat en els Centres Escolars

AGEPIB (Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears) organitza, amb la col·laboració del Col·legi Oficial Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de les Illes Balears (COLEF Illes Balears en endavant) la JORNADA SOBRE SEGURETATS EN ELS CENTRES ESCOLARS.
Aquesta Jornada forma part del catàleg de formacions que cada any AGEPIB posa a l’abats de tots els professionals relacionats amb el món de l’activitat física i l’esport. En aquest cas, per la demanda a dins del sector educatiu.

Es durà a terme el dissabte 18 de novembre de 2017 al saló d’actes del Col·legi Sant Josep Obrer de Palma de Mallorca de 10h a 13h. C/Mare de Déu de Motserrat, 67, Palma de Mallorca.

En aquesta ocasió s’ha convidat a Julio Zafaño Ongil, Llicenciat en Educació Física i professor d’educació secundària. La ponència s’ha titulat, ‘GUIA PER A L’ELABORACIÓ I PRÀCTICA D’UN PROTOCOL D’ACCIDENTS ESPECÍFIC PER A UN CENTRE ESCOLAR’.

A més, durant la Jornada es realitzarà la signatura del conveni de col·laboració entre AGEPIB i el COLEF Illes Balears amb la presència de Neus Mateu, Presidenta d’AGEPIB, i d’Antonio J. Muñoz Socias, president del COLEF Illes Balears.

És important per a tota persona que vulgui apuntar-se, que la inscripció és gratuïta però, que només s’acceptaran inscripcions fins que s’ocupi la totalitat del quòrum màxim de l’espai del saló d’actes.

Per a formalitzar la inscripció només cal enviar un correu electrònic a agepib@agepib.es  especificant el nom i cognoms, la direcció de correu electrònic i la professió.

 

Documents relacionats:

Cartell promocional

Programa