I Convocatoria Premios Amorós 2018

Els Premis Amorós neixen amb la idea de reivindicar la investigació que s’efectua en l’àmbit de les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i ocupar un espai que no s’havia abordat amb anterioritat. La intenció és incentivar, reconèixer i destacar l’esforç intel·lectual fet, en aquestes ciències, per investigadors i alumnes en la realització d’articles científics, tesis doctorals, treballs fi de màster oficial i treballs fi de grau. Es pretén amb això millorar la qualitat del seu estudi i ajudar a aconseguir en aquest àmbit científic una millor comprensió, presència, imatge i notorietat.

Els premis organitzats per la Fundació d’Investigació en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport tenen un caràcter anual i comprenen el marc geogràfic espanyol. La Fundació es va crear amb l’anhel d’obrir una finestra cap a la societat per presentar, mostrar i ensenyar la producció científica en l’entorn de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Els premis de la Fundació estan dedicats a Francesc Amorós i Ondeano, militar i pedagog valencià del segle XIX. Està considerat el pare de l’educació física moderna a Espanya i França, matèria que va consagrar a la categoria de ciència.

Entre els mesos de novembre de 2017 i febrer de 2018 estarà oberta la convocatòria perquè els aspirants puguin inscriure i presentar els seus articles, tesis i treballs.

En aquesta edició els premis en metàl·lic superen els 26.000 euros. Tota la informació d’aquests premis es pot consultar a la pàgina web