Material esportiu tècnic – COLEF Illes Balears

 

Durant aquest mes de setembre, el COLEF Illes Balears posarà a la venda una petita col·lecció de roba tècnica esportiva per home i dona. Concretament, tres peces diferents per a cadascun; paravent, samarreta i pantaló curt d’home i les mateixes peces per dona.

Ja feia temps que el COLEF Illes Balears es plantejava dur a terme una mesura que denotés pertinença al col·lectiu, qualitat, i que ens diferenciés d’alguna manera de la resta; en definitiva, crear una marca pròpia. Per aquest motiu es va creure que la roba esportiva era una bona alternativa.

Així  mateix, es tanca un nou projecte, en aquest cas amb la marca AUSTRAL, responsables d’equipar amb material tècnic a importants equips d’elit esportiva a nivell nacional, com el C.B Canarias, club de bàsquet de l’ACB; la Federación Española de Triatlón; el Club Náutico Sevilla; Perfumerías Avenidas, equip de Lliga Femenina de Bàsquet; entre molts altres.

Ja teniu a disposició la PLATAFORMA WEB que ha creat AUSTRAL, per dur a terme la compra on-line de l’equipament esportiu que desitgeu, on podreu veure tots els models que oferim. Tingueu en compte que si realitzeu la comanda entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre de 2017, s’aplicarà un 20% de descompte al total de la despesa. Aprofiteu el descompte!! Més endavant hi haurà un altre període de rebaixa.

Per poder accedir a aquesta plataforma web cal nom d’usuari i contrasenya:

–              Usuari:   colef

–              Contrasenya:   colef123

 

Per veure tots els dissenys amb més detall, AQUÍ