L’Educador Físic, mitjà per garantir una pràctica físico-esportiva segura i saludable

El ‘CONSEJO Colef’ està impulsant una campanya anomenada ‘DEPORTE Y SALUD’ a través de diferents canals i missatges d’educació. El ‘Consejo General de Colegios Profesionales de la Educación Física y el Deporte (Consejo COLEF)’ vol fer arribar a la societat espanyola la necessitat de comptar amb un Professional de l’Educació Física i l’Esport, l’Educador Físic com a mitjà per garantir una pràctica físico-esportiva segura i saludable.

El reconeixement de l’Educador Físic com a professional de la salut és ja un fet social i la seva participació dels diferents equips interdisciplinaris incrementa de forma significativa la eficàcia dels programes que, incloent la pràctica d’exercici físic, es dirigeixen a la prevenció, millora i/o recuperació de la salut.

Els esforços del ‘CONSEJO Colef’ s’han enfocat en aquest binomi que representa la seguretat de tots i cadascun dels ciutadans (esportistes o no), intentant transmetre la necessitat d’adquirir uns correctes hàbits de vida i de lluitar contra el sedentarisme des dels primers anys de vida fins el final del cicle vital. En definitiva, d’entendre que l’exercici físic correctament realitzat és una de les millors i més efectives “medicines” que existeixen.

Aquesta campanya ha sigut possible gracies a l’esforç conjunt de molts professionals i s’espera que pugui sevir per conscienciar de la necessitat de comptar amb el professional més preparat per dur a terme qualsevol tipus d’entrenament i supervisar la pràctica de l’exercici físic saludable, l’Educador Físic.

Aquí teniu enllaçada la campanya al complert

ed