Acords presos a la 1ª Reunió del Comitè d’Experts en Esport i Salut del COLEF Illes Balears

Després de la primera reunió del Comitè d’Experts en Esport i Salut del COLEF Illes Balears es varen arribar a alguns acords i al seguiment de línies de treball que exposem a continuació i, es va donar resposta a totes les qüestions plantejades a l’ordre del dia.

 

Respostes a l’ordre del dia:

  1. Forma de Funcionament del Comitè: Es durà a terme una reunió mensual PRESENCIAL, el 3er dijous de cada mes. La PROPERA REUNIÓ serà el DIJOUS 21 de Juliol de 2016 a les 16,30h a la SALA de REUNIONS del Palma Arena (C/Uruguai s/n, Palma de Mallorca).
  2. Paper del COLEF Illes Balears dins del Comitè: Farà les funcions de nexe entre tots els membres del Comitè amb tasques de secretari a l’hora de convocar reunions, publicar les convocatòries i les ordres del dia a la web, i les notícies pertinents. També farà de representant del mateix a l’hora de reunir-se amb persones alienes a aquest Comitè per arribar a acords.
  3. Relació amb la Conselleria de Salut: es va decidir no començar relacions amb la Conselleria de Salut fins que el Comitè no tingués més recorregut.
  4. Es va presentar el possible conveni amb ‘Mallorca Sports Medicine’ i, es va decidir no signar-lo encara fins acabar de concretar algun punt del mateix amb l’altre part implicada.

 

Acords presos:

  1. Redacció d’un document on s’expliqui la raó o el motiu de la creació d’aquest comitè per part del COLEF Illes Balears.
  2. Començar a establir relacions amb diferents institucions i associacions.
  3. Comunicar a la resta de COLEF’s autonòmics d’àmbit nacional, la posada en marxa del Comitè i de les accions que es volen fer.
  4. Fer un estudi de les accions fetes per altres COLEF’s autonòmics en relació a aquest tema i cercar vies d’unió, suma d’esforços i coordinació d’accions.
  5. Disseny de possibles accions per fer arribar a la SOCIETAT aquesta necessitat: Campanyes de sensibilització envers aquest tema.
  6. Reconeixement a nivell fiscal (% IVA) d’aquest tipus de servei. Possibles campanyes publicitàries en aquest sentit .
  7. Possible conferència organitzada des del COLEF Illes Balears amb presència de fisioterapeutes, nutricionistes, metges. Convidar a tots els col·lectius implicats en la salut.