El COLEF Illes Balears debat sobre la inclusió social en l’esport a l’SPIN Forum

El passat 2 desembre es va dur a terme a la Cambra de Comerç de Mallorca l’SPIN Forum, i Toni Muñoz, com a representant del nostre Col·legi, va participar-hi activament.

Aquest esdeveniment de caràcter informal va servir per fomentar i proveir d’una plataforma per a la discussió sobre la importància de l’esport com a element per a la inclusió social dels joves espanyols. La transmissió de bones pràctiques de les entidats assistents va fomentar la discussió i l’intercanvi d’opinions sobre l’esport com a eina per a la inserció juvenil.

L’activitat va ser organitzada per la ONG Centre For Education, entitat sense ànim de lucre que pretén ajudar als joves espanyols amb problemes d’exclusió social a través de l’esport. També hi van participar entitats com Fundació Real Madrid, Fundació per a l’Esport Balear, Fundació Reial Mallorca, Espiral, Fundació Diagrama, etc.

 

n20151211