El COLEF Illes Balears participa en el curs de Gestió Esportiva Municipal de la FELIB

Des del passat dimecres fins avui, 27 de novembre de 2015, s’està duent a terme un curs de Gestió Esportiva Municipal a la seu de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB). Aquesta activitat formativa ha estat organitzada per la mateixa FELIB i per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, en el marc del Pla de Formació d’Entitats Locals 2015. Els destinataris de la mateixa són els responsables esportius de les administracions locals de balears.

Aquesta interessant proposta formativa té l’objectiu de facilitar diverses eines bàsiques de gestió esportiva municipal, partint de la legislació esportiva vigent i tractant temes tan cabdals com l’organització de la gestió, la gestió econòmica i financera i la gestió de les instal·lacions esportives municipals. Cal destacar la professionalitat i qualitat dels ponents, tots ells de renom en el camp de la gestió esportiva espanyola: Pep Lluís Berbel (col. 3221), Eduardo Blanco (col. 3310), Bonifacio Teruelo i Carlos Delgado.

Lògicament, el COLEF Illes Balears va estar present en un esdeveniment de tal rellevància en el sector esportiu balear. En aquest cas, Toni Muñoz (col. 13245), gerent del nostre Col·legi, va moderar el col·loqui que tancava la segona jornada de formació. Acompanyat per Carlos Delgado (Ayuntamiento de San Sebastián de los Reyes) i Bonifacio Teruelo (Ayuntamiento de Santurce), va destacar la importància de comptar amb professionals qualificats en tots els serveis esportius municipals.

20151127n