El professorat d’Educació Física es forma en Teatre i Expressió Corporal

n20151124

Ahir, 23 de novembre de 2015, va finalitzar el curs “Educar els sentiments i les emocions a través de l’Educació Física: l’expressió corporal com a recurs didàctic”. Aquesta activitat formativa organitzada per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca i el CEP Palma, amb la col·laboració del COLEF Illes Balears, s’ha destinat al professorat d’Educació Física dels centres educatius de la nostra illa.

El centre de professors Jaume Cañellas Mut de Palma ha estat testimoni de cinc intenses jornades des del 27 d’octubre, on una vintena de mestres i professors han fet del teatre i l’expressió corporal un veritable recurs didàctic.

La d’ahir va ser la sessió final, amb el títol “Junts compartim, innovam i aprenem!”. Aquesta darrera sessió va servir perquè els participants exposessin les aplicacions pràctiques que han dissenyat i dut a terme en els seus respectius centres educatius. Dinàmiques de grup, role play, teatre negre i tot un conjunt de nous personatges han protagonitzat el comiat d’aquesta interessant proposta formativa.

Cal dir que el professor d’aquest curs ha estat Pere J. Mascaró, reconegut docent de Teatre en l’ensenyament secundari i de Didàctica de la Dramatització a l’ESADIB.

Vegeu les fotografies