L’equip de feina del COLEF Illes Balears participa a les III Jornades InterCOLEF

celebradas_iii_jornadas__intercolef

Per tercer any consecutiu, la seu del Consejo COLEF va acollir les jornades INTERCOLEF. Una trobada entre els equips professionals de cada un dels col·legis autonòmics i del propi Consejo, que es va dur a terme amb la finalitat d’enfortir les relacions, conèixer de primera mà els avanços de cada COLEF i traçar les estratègies de manera coordinada per als pròxims mesos.

Les jornades, celebrades entre el dissabte 14 i el diumenge 15 de novembre, albergaren una ponència del president del Consejo COLEF, D. Vicente Gambau, sobre la realitat professional del sector, els eixos d’activitat i les idees per afrontar el futur més proper; un taller sobre l’assegurança de Responsabilitat Civil a càrrec de l’assessor jurídic, D. Juan Antonio Landaberea, una presentació sobre el funcionamient de la plataforma de notificacions d’irregularitats en ensenyaments no formals, realitzada per Dª. Alicia Martín, Presidenta del COPLEF de Madrid i Vocal del Consejo COLEF; una xerrada del vicepresident del Consejo COLEF, D. Pere Manuel, sobre la iniciativa de projectos de “Solidadaritat Col·legial”; i una exposició sobre l’estat de la regulació de les professions de l’Esport, que va realitzar D. Jesús Pérez, gerent del Consejo COLEF.

El bon ambient de treball i el compromís per la professió, van ser una constant durant els debats, les anàlisis i les propostes de millora de tot l’equip, en les diferents sessions de treball.

Si vols veure més fotos del III InterCOLEF, entra AQUÍ per accedir a l’àlbum de Facebook.
A Twitter, pots veure tota la informació relacionada a través del HT #InterCOLEF2015.