La Direcció General d’Esports i el COLEF Illes Balears marquen el full de ruta cap a la regulació professional

Ahir, 26 d’octubre de 2015, es van reunir Antònia Bosch i Toni Muñoz, presidenta i gerent del nostre Col·legi, amb Carles Gonyalons, director general d’esports.
En aquesta reunió, Gonyalons va mostrar la voluntat de la Direcció General d’Esports no només d’abordar la regulació de l’exercici de les professions de l’esport balear, si no també la d’iniciar ja el full de ruta per assolir aquest objectiu.
Lògicament, els representants del COLEF es van posar a la seva disposició per prendre part activa d’aquest procés.

En primer lloc, es pretén tractar la qüestió amb tots els grups parlamentaris per cercar un consens des de la nostra comunitat autònoma, i així mostrar-lo en el Congrés dels Diputats a Madrid.
Per altra banda, es va acordar l’organització del I Fòrum Professional de l’Esport a les Illes Balears durant el segon trimestre de 2016, per part de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, la Direcció General d’Esports del Govern de les Illes Balears i el propi COLEF Illes Balears.

20151027

A continuació, podeu consutar el recull de premsa de la reunió:

– Diario de Mallorca (27/10/2015): Esports y Colef se reunen para regular el sector profesional

– CAIB (26/10/2015): La Dirección General de Deportes y Juventud y el COLEF ponen las bases para regular el sector deportivo profesional