El COLEF Illes Balears, una temporada més, amb l’esport base

col·laboradors

El COLEF Illes Balears col·laborarà, novament de forma activa, amb la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, amb l’objectiu de promoure l’esport en edat escolar a Mallorca.

El Catàleg de Serveis presentat el passat divendres per la Direcció Insular d’Esports és el full de ruta que es desplegarà durant el curs 2015-2016. Aquest conté tota l’oferta de serveis i programes destinats a infants i joves fins a 16 anys que la Direcció Insular posa a l’abast d’entitats tan diverses com  ajuntaments, escoles, associacions de pares i mares, famílies, federacions i clubs, entre d’altres.

L’acte, celebrat a la Sala d’Audiències del Consell de Mallorca, va ser presidit pel vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, acompanyat per la directora insular d’Esports, Margalida Portells. Per part del COLEF Illes Balears hi va assistir Toni Muñoz, gerent de la nostra corporació.