“Educar els sentiments i les emocions a través de l’Educació Física”

20151007n

“Educar els sentiments i les emocions a través de l’Educació Física” – L’EXPRESSIÓ CORPORAL COM A RECURS DIDÀCTIC.

Aquest és el títol de la primera proposta formativa d’aquest curs 2015/16, organitzada per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca amb la col·laboració del Centre de Professorat de Palma “Jaume Cañellas Mut”. Està previst que aquesta activitat sigui la primera de les tres que s’organitzaran aquest curs escolar, amb l’objectiu d’oferir una formació específica de qualitat per al professorat d’Educació Física.

En aquest cas, la proposta didàctica esmentada es durà a terme entre el 27 d’octubre i el 23 de novembre en el mateix Centre de Professorat de Palma. Amb aquesta activitat formativa es pretén mostrar al professorat com a través de l’exploració i utilització de les possibilitats i recursos expressius del cos i el moviment podem ajudar a expressar idees o sentiments de manera creativa.

Els curs serà impartit per Pere J. Mascaró, titulat superior d’Art Dramàtic, especialitat d’interpretació textual i mestre. Des de fa vint anys treballa en l’àmbit educatiu com a professor de teatre a l’ensenyament secundari i com a professor de Didàctica de la dramatització a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB).

Per a més informació:

PROGRAMA

INSCRIPCIONS