Jaume Crespí (col. nº 10538) presenta BackFit a IB3 Ràdio

El proper dilluns 5 d’octubre a les 17:15 h, el col·legiat Jaume Crespí intervendrà en el programa de ràdio “Això és IB3”, en el marc de la nostra iniciativa de suport als emprenedors/es del COLEF Illes Balears.

En Jaume Crespí, creador i director de l’empresa BackFit, xerrarà sobre l’higiene i l’educació postural, i sobretot es centrarà en les problemàtiques d’esquena més comuns i les solucions que hi podem donar a aquestes.
La seva gran experiència en l’àmbit de l’activitat física i la salut, i més concretament en la prevenció i recuperació funcional de les dolències d’esquena, fan d’ell un excepcional interlocutor en aquesta temàtica.

No ho dubteu i marcau-ho a les vostres agendes, dilluns 5 d’octubre a les 17:15 h a IB3 Ràdio!

20151002n
Peu de foto: Jaume Crespí amb la nostra Presidenta, Antònia Bosch