Reunió amb el nou Director General d’Esports

Ahir, 28 de juliol de 2015, Antònia Bosch i Toni Muñoz, presidenta i gerent del COLEF Illes Balears, mantingueren la primera reunió amb el nou director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons.

Aquesta primera presa de contacte va servir per reafirmar la bona sintonia existent des de la reunió prèvia a les eleccions autonòmiques del passat mes de maig. Gonyalons va expressar la seva intenció de comptar amb el COLEF en les grans línies de treball de la Direcció General i el seu compromís ferm a l’hora de posar en valor els professionals qualificats de l’esport balear. De la mateixa manera, Bosch i Muñoz mostraren la total disposició del COLEF a col·laborar i a prendre part de les decisions que es prenguin a partir d’ara.

Sens dubte va ser una trobada molt profitosa, la qual inicia una relació professional que, per les bones sensacions detectades, es presenta fluida i constant.

 

MÉS

Fotografia de la reunió mantinguda el passat 14 de gener de 2015 amb el grup parlamentari MÉS per Mallorca.